Smaller Default Larger

Ruissalon Myyntimiesten sauna 

Ajan patinoima upea merenrantakohde

Myyntimiesten saunan pihapiirissä mahtuu saunomisen lisäksi myös nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista ja Fileten maukkaista ruoista. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

1. RUISSALON SAUNAKISAT

Ruissalon saunakisat on Myyntimiesten saunalle räätälöity leikkimielinen tiimikisailu. Saunakisoissa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Ruissalon saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

RuissalonSaunakisat 1 

2. WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti.

 

3. JOUSIAMMUNTA

Tutustu ammattitaitoisen oppaan avulla vaistoammunnan saloihin. Jousena käytämme erähenkistä vastakaarijousta, jollaista metsästäjät ovat käyttäneet aikoinaan selviytymiseen. Tämä keskittymistä vaativa laji sopii erityisen hyvin myös naisille. Kuka onkaan yrityksenne Robin Hood?

 

 westarit ruissalo jousiammunta

 

4. Sisäkisailu - Kuuvannokan merirosvolegenda

Joskus esim. syksyinen ja sateinen sää ei houkuttele ulos. Silloin on hyvä kokea elämyksiä ja tarttua haasteeseen siististi sisätiloissa. Westarit tarjoaa mm. Kuuvannokan merirosvolegendan haasteen. 

Peter Punaparta yrittää pyrkiä kuuluisan ja pahamaineisen rosvojoukon täysivaltaiseksi jäsenenksi. Hän joutuu suoriutumaan viidestä haasteesta, missä aivonystyröitä ei säästellä. Tässä tervantuoksuisessa kisailussa on sopivasti käsille työtä ja aivoille haastetta. Läpäiseekö teidän tiiminne tämän rosvoriitin ja auttaa Peter Punaparran rosvojoukon jäseneksi?

 

5. Teemalliset pikkujoulut - Tonttutorstai

Tonttutorstait ovat taas täällä. Vieläkö firman tai seuran pikkujoulut ovat varaamatta?

Tonttutorstai tarjoaa maukkaan ja ohjelmallisen pikkujoulupaketin nopeimmille. Tonttutorstaissa on paketoitu Westarien runsaan tunnin mittainen, hauska ja reipashenkinen, jouluaiheinen ulkoaktiviteetti ja Filete Oy:n suussa sulava, paljon kehuttu ateria. Kaikki tämä tapahtuu kauniin luonnon keskellä Turun myyntimiesten saunalla Ruissalossa. Sään kiusatessa aktiviteetista on myös sisäversio. Ryhmän minimikoko on 10 hlö ja maksimi 40 hlö.

Tervetuloa nauttimaan!

 

Klikkaa esitettä ja tutustu tarkemmin

 Tonttutorstai 2017 teemalliset pikkujoulut