• westarit_escape_slide_0.png
  • westarit_escape_slide_1.png
  • westarit_escape_slide_2.png
  • westarit_escape_slide_3.png
  • westarit_escape_slide_4.png
Smaller Default Larger

Westarit ESCAPE™ on pakopelien henkeen rakennettu siirrettävä mysteeri. 

Saavutte ryhmänne kanssa hämärään kellarihuoneeseen. Teillä on mukananne ainoastaan kummallinen kirje sekä pieni avain, jossa kauniisti kilisevä tiuku. Edessänne pöydällä näette ison lahjapaketin, mikä on lukittu kultaisella lukolla. Luette kirjeen, jossa ei tunnu olevan mitään järkeä. Kokeilette yhdessä avainta kultaiseen lukkoon, mutta se ei näytä toimivan. On siis aika katsoa tarkasti ympärilleen ja lähteä ratkaisemaan "Pirullisen pakkasukon" mysteeriä. Aikaa on jäljellä enää alle 60 min. Ehdittekö ajoissa?

 

Westarit Escape YT 160x90    WestaritEscape2

Miten Westarit ESCAPE™ eroaa tavallisesta huonepakopelistä?

Huonepakopeleissä on päästävä lukitusta tilasta pois hyvällä yhteistyöllä ja nokkelalla ongelmanratkaisukyvyllä. Normaalissa huonepakopeleissä on yleensä 2-6 osallistujaa. Game master eli pelinohjaaja antaa tarvittaessa vinkkejä huoneen ulkopuolelta ratkaisun helpottamiseksi.

Westarit ESCAPE™ sisältää paljon samoja elementtejä ja vaatii hyvää ryhmädynamiikkaa sekä ongelmanratkisukykyä, mutta pakemisen sijasta teidän on ratkaistava teeman mysteeri esim. avaamalla useammalla mystisellä lukolla lukittu arkku.

Ryhmää ei lukita mihinkään tilaan eli Westarit ESCAPE™ on siis täysin turvallinen tiimiaktiviteetti. Lisäksi Game master on samassa tilassa ryhmän kanssa ja häneltä voi tarvittaessa saada lisävinkkejä mysteerin ratkaisun etenemiseksi. Ryhmän koko voi myös olla suurempi eli tämä sopii 2-14 hlö ryhmille.

Kenelle Westarit ESCAPE™ sopii?

Westarit ESCAPE™ on tarkoitettu kaikille pienille ryhmille ja tiimeille (2-14 hlö), jotka kaipavat älyllistä ja ongelmanratkaisukykyä sisältäviä haasteita kokouspäivän mausteeksi ja virkistykseksi. Se on myös hyvä tapa kartuttaa tiimihenkeä ja testata ryhmän paineensietokykyä, sillä aikaa on rajallisesti.

Kauanko mysteerin ratkaisu kestää?

Itse mysteerin ratkaisemisen maksimi aika on 60 min. Varaa myös aikaa tehtävän alustukseen sekä lyhyeen jälkipuintiin. Kokonaisaika on vajaa 90 min. Keskiarvo ratkaisuaika Westarit ESCAPEssa on n. 52 min. Ratkaisetteko te alta keskiarvon?

Missä Westarit ESCAPEA™ voi pelata?

Nyt tämä ohjelmapalvelu löytyy jo:

Koska Westarit ESCAPE™ on siirrettävä pakopeli, niin se voidaan tuoda myös yrityksesi omiin tiloihin (esim. kokoustilat, saunatuvat jne.) Kysy tästä mahdollisuudesta lisää.

Tällä hetkellä tarjolla mm.

Pirullinen pakkasukko

Talvi- ja pikkujoulukauden ykkösteema on "Pirullinen pakkasukko", missä ryhmä joutuu keskelle joulupukin kotia ja koittaa auttaa joulupukkia ratkaisemaan pirullisen pakkasukon mysteerin. Löytyykö joulumuorin salainen piparkakkuresepti? Pystyttekö te pelastamaan joulun ja palauttamaan rauhan Korvatunturille?

Tämä teema voidaan järjestää useampana yhtäaikaisena pelinä isommillekin ryhmille

 

Hyytävä hautuumaa

Saavutte sumuiselle ja hämärällä hautuumaalle. Tuuli ulvoo ja saa ihonne kananlihalle. Teitä on vastassa mm. kolme erilaista hautakiveä, irtihakattuja käsiä, levottomia kuolleiden sieluja ja zombie saattaa tulla teitä vastaan. Pystyttekö selvittämään hyytävän hautuumaan mysteerin, ennen kuin viikatemies korjaa teidät talteen. Aikaa on vain tunti ja sitäkin on jo tovi vierähtänyt. Tämä on syksyn Halloween herkkua parhaimmillaan lokakuun alusta alkaen.

Halloween kauden erikoisuus eli teeman mukainen menu saatavissa mm. Kavalton tilalla ja Ruissalossa Villa Bella Vistassa. Kysy tarjousta!

 

Rövarsholman legenda

Nyt pääsee myös Rövarsholman legendan pariin, missä pääkallot, aarrekartat ja merirosvomystiikka ovat suuressa roolissa. Onko teillä kanttia hypätä rosvopäällikkö Pekka Erikinpoika Toivosen maailmaan ja ratkaista legendan arvoitus. Hiekka tiimalasissa valuu jo. Älä siis hukkaa enempää aikaa, vaan varaa omasi.

 

 

 westarit escape pakkasukkowestarit escape pakkasukkowestarit escape pakkasukkowestarit escape pakkasukko

 

Mitä Westarit ESCAPE™ maksaa?

Vuoden 2024 hinta on 395 € (alv 0) / ryhmä yhteistyökumppaneiden tiloissa. Hintaan lisätään alv 24%.

Muualla Turun talousalueen (max 30 km) sisällä 445 € (alv 0) /ryhmä/peli.

Sopimusehdot