Tulosta

Koivukankareen lomakeskus 

Ajan patinoima merenrantakohde isommillekin ryhmille

Lomakeskus Koivukankare sijaitsee Kaarinassa luonnonkauniissa ympäristössä Kuusistonsalmen rannalla. Kauniit merelliset maisemat ja rauhallinen sijainti tarjoavat erinomaiset puitteet tiimi-, tyky- ja tyhypäiviin, kokouksiin, majoittumiseen ja juhliin. Koivukankareen laajassa pihapiirissä mahtuu syömisen ja saunomisen lisäksi myös nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

 

Katso VIDEO

 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

1. KOIVUKANKAREEN SAUNAKISAT

Koivukankareen saunakisat on leikkimielinen tiimikisailu. Saunakisoissa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Koivukankareen saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

 

2. WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti.

 

3. MELONTARETKI LINNANRAUNIOILLE

Elämyksellistä inkkarimelontaa Westarien ja Kanoottikuninkaan kanssa Kuusistonsalmessa.

Ammattitaitoisen oppaan ja Westarien laadukkailla avokanooteilla lähdemme lyhyen melontaopastuksen jälkeen melomaan kohden Kuusiston linnanraunioita. Melontaretki voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan ja siihen voidaan sisällyttää esim. kahvitauko ja opastus linnanraunioilla. Melontaretkien kesto 2-4 h ja maksimi ryhmän koko 25 hlö. Melonta sopii ihan kaikille ensikertalaiset mukaanlukien. 

 

4. JOUSI-, ILMAKIVÄÄRI- JA PUHALLUSPUTKIAMMUNTA

 

 westarit ruissalo jousiammunta