Smaller Default Larger

Ruissalon Myyntimiesten sauna 

Ajan patinoima upea merenrantakohde

sanna150x200Myyntimiesten saunan pihapiirissä mahtuu saunomisen lisäksi myös nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista ja Fileten maukkaista ruoista. 

Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min.

 

 

 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

1. RUISSALON SAUNAKISAT

Ruissalon saunakisat on Myyntimiesten saunalle räätälöity leikkimielinen tiimikisailu. Saunakisoissa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Ruissalon saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

RuissalonSaunakisat 1 

2. WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti.

erakisat 01erakisat 02erakisat 03erakisat 04

JOUSI-, ILMAKIVÄÄRI- JA PUHALLUSPUTKIAMMUNTA

 • JOUSIAMMUNTA
  Tutustu ammattitaitoisen oppaan avulla vaistoammunnan saloihin. Jousena käytämme erähenkistä vastakaarijousta, jollaista metsästäjät ovat käyttäneet aikoinaan selviytymiseen. Tämä keskittymistä vaativa laji sopii erityisen hyvin myös naisille. Kuka onkaan yrityksenne Robin Hood?

 • ILMAKIVÄÄRIAMMUNTA
  Turvallinen taitolaji, jossa voit verestää jännittäviä nuoruusajan muistoja ja testata ammuntakätesi vakautta. Tarkkuusaseella ammunnan perusteet on helppo omaksua koulutetun ohjaajan avustuksella. Kiehtova ja yllättävän helppo tarkkuuslaji sukupuoleen katsomatta.

   

 • PUHALLUSPUTKIAMMUNTA
  Kokeile Amazonin intiaanien tärkeimpää metsästysvälinettä ja testaa puhalluksesi voimaa. Tarkkuus kasvaa harjoitellessa ja lopuksi parhaimmat pääsee kokeilemaan ilmapallojen paukuttelua. Ammunnassa käytämme oikeita tähän tarkoitukseen valmistettuja puhallusputkia. Hauska tarkkuuslaji, joka sopii kaikille.

 

 westarit ruissalo jousiammunta

 

4. Sisäkisailu - Kuuvannokan merirosvolegenda

Joskus esim. syksyinen ja sateinen sää ei houkuttele ulos. Silloin on hyvä kokea elämyksiä ja tarttua haasteeseen siististi sisätiloissa. Westarit tarjoaa mm. Kuuvannokan merirosvolegendan haasteen. 

Peter Punaparta yrittää pyrkiä kuuluisan ja pahamaineisen rosvojoukon täysivaltaiseksi jäsenenksi. Hän joutuu suoriutumaan viidestä haasteesta, missä aivonystyröitä ei säästellä. Tässä tervantuoksuisessa kisailussa on sopivasti käsille työtä ja aivoille haastetta. Läpäiseekö teidän tiiminne tämän rosvoriitin ja auttaa Peter Punaparran rosvojoukon jäseneksi?

 

5. Teemalliset pikkujoulut - Tonttutorstai

Tonttutorstait ovat taas täällä. Vieläkö firman tai seuran pikkujoulut ovat varaamatta?

Tonttutorstai tarjoaa maukkaan ja ohjelmallisen pikkujoulupaketin nopeimmille. Tonttutorstaissa on paketoitu Westarien runsaan tunnin mittainen, hauska ja reipashenkinen, jouluaiheinen ulkoaktiviteetti ja Filete Oy:n suussa sulava, paljon kehuttu ateria. Kaikki tämä tapahtuu kauniin luonnon keskellä Turun myyntimiesten saunalla Ruissalossa. Sään kiusatessa aktiviteetista on myös sisäversio. Ryhmän minimikoko on 10 hlö ja maksimi 40 hlö.

Tervetuloa nauttimaan!

 

Klikkaa esitettä ja tutustu tarkemmin

 Tonttutorstai 2017 teemalliset pikkujoulut

 

6. RUISSALON SAUNA DELUXE

Ruissalon sauna deluxe on helpoksi paketoitu elämyksellinen kaikkien aistien hemmotteluilta vuodenajasta riippumatta. Westarien leikkimielinen aktiviteetti aloittaa illan, jonka jälkeen makuhermoja hellitään Fileten herkullisella teidän valitsemallanne menulla. Illan kruunaa myyntimiesten upea näköalasauna pehmeine löylyineen sekä Lainatynnyrin valmiiksi puullalämmitettyjen paljujen ihoa hivelevä ja hoitava merivesi.

esite 200x275 img  

 

 

7. TYKY- JA TYHY-PÄIVIEN LUENNOT

Kaipaatteko motivoivaa asiantuntijaluentoa tyky-päivänne viralliseen osuuteen?

Kokenut luonto- ja seikkailualanopettaja Pasi Vesterinen on luennoinut mm. Partioaitan 365 klubi-illoissa sadoille ihmisille ja kouluttanut usean vuoden Eerikkilän urheiluopistolla.

Esimerkiksi Pasin omakohtainen ja lennokas tarina opettajasta kahden suuren ja kansainvälisen yrityksen esimiesaseman kautta luontoalan yrittäjäksi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita terveydenkin kustannuksella otsikolla "Kvartaalitaloutta karkuun ja stressin nollaus. Onko se mahdollista?"

Muita aiheita ovat mm. 

 • Luonto ja jaksaminen - helppo voimavara
 • Erä-Lissuksi tai erä-Jormaksi alle kahdessa tunnissa
 • Retkiruokailun ABC