Smaller Default Larger
Westarit Wolax ohjelmapalvelu

Villa Wolax ohjelmapalvelut Kuusistossa

Vähän enemmän luxusta kartanomiljöössä saunoineen sekä porealtaineen, vain kivenheiton päässä Turun keskustasta. Tyky-, tyhy- ja tiimipäivät upeissa puitteissa ympäri vuoden.

WESTARIT: Ryövärinluolan elämyksellinen luolavaellus, melonnat inkkarikanooteilla, ulko- ja sisäkisailut, ammunnat jne. 

Villa Wolaxin pihapiirissä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista useissakin paikoissa. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

 

 

Westarit ESCAPE™ 

Pakopelien henkeen rakennettu siirrettävä mysteeri 2-14 hlö ryhmille. Katso lisää

 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

1. RYÖVÄRINLUOLAVAELLUS

Patikoimme luonnonkauniin saaristolaismaiseman läpi Villa Wolaxista legendaarisille Ryövärinluolille. Käymme niin suuressa päällikön luolassa kuin pienemmässä piian luolassa. Pimeimpinä hetkinä tarvitsemme joko otsavalot tai rosvojen lyhdyn valaisemaan luolan hämyistä pohjaa. Voit oppaamme kertomana vieläkin aistia legendan ilmapiirin ja tuntea mustanpuhuvan tarinan ihollasi. Kesto n. 90-120 min.  KATSO VIDEO

Ryövärinluola Ryövärinluolat Ryövärinluolat Ryövärinluolat Ryövärinluolat

 

2. ELÄMYKSELLINEN MELONTARETKI

Mukavaa ja turvallista yhdessäoloa intiaanikanooteilla. Opit melonnan salat helposti parisi kanssa ammattitaitoisen ja TV:stä tutun melontaoppaan avulla. Sopii kaikille ja on aivan upeaa fiilistelyä kaislikon suhistessa ympärillä ilta-auringon paisteessa. Jos aikaa enemmän ja sää sallii, niin kierrämme Ryövärinholman saaren. Ikimuistoinen retki.

Wolax melonta westarit melonta 2 westarit melonta 3

 

3. WOLAXIN SAUNAKISAT

Wolaxin saunakisat on leikkimielinen tiimikisailu. Saunakisoissa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Wolaxin saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

Wolax saunakisat 

KLIKKAA KUVAA

 

4. WOLAXIN ERÄKISAT

Wolaxin eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja, haastavia esteitä ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti.

Wolaxin Eräkisat Wolaxin Eräkisat westarit erakisat 3 westarit erakisat 4 westarit erakisat 5

 

5. JOUSI-, ILMAKIVÄÄRI- JA PUHALLUSPUTKIAMMUNTA

 • JOUSIAMMUNTA
  Tutustu ammattitaitoisen oppaan avulla vaistoammunnan saloihin. Jousena käytämme erähenkistä vastakaarijousta, jollaista metsästäjät ovat käyttäneet aikoinaan selviytymiseen. Tämä keskittymistä vaativa laji sopii erityisen hyvin myös naisille. Kuka onkaan yrityksenne Robin Hood?

 • ILMAKIVÄÄRIAMMUNTA
  Turvallinen taitolaji, jossa voit verestää jännittäviä nuoruusajan muistoja ja testata ammuntakätesi vakautta. Tarkkuusaseella ammunnan perusteet on helppo omaksua koulutetun ohjaajan avustuksella. Kiehtova ja yllättävän helppo tarkkuuslaji sukupuoleen katsomatta.

 • PUHALLUSPUTKIAMMUNTA
  Kokeile Amazonin intiaanien tärkeimpää metsästysvälinettä ja testaa puhalluksesi voimaa. Tarkkuus kasvaa harjoitellessa ja lopuksi parhaimmat pääsee kokeilemaan ilmapallojen paukuttelua. Ammunnassa käytämme oikeita tähän tarkoitukseen valmistettuja puhallusputkia. Hauska tarkkuuslaji, joka sopii kaikille.

Westarit jousiammunta 

 

 6. SISÄKISAILUT

Joskus esim. syksyinen ja sateinen sää ei houkuttele ulos. Silloin on hyvä kokea elämyksiä ja tarttua haasteeseen siististi sisätiloissa. Westarit tarjoaa Villa Wolaxissa mm. Ryövärinluolien legendan salaisuuden arvoituksen ja lähempänä joulua myös Pako korvatunturilta haasteen. 

 • RYÖVÄRINLUOLAN LEGENDAN SALAISUUS
  Mauno Mustaparta yrittää pyrkiä kuuluisan ja pahamaineisen rosvojoukon täysivaltaiseksi jäsenenksi. Hän joutuu suoriutumaan viidestä haasteesta, missä aivonystyröitä ei säästellä. Tässä tervantuoksuisessa kisailussa on sopivasti käsille työtä ja aivoille haastetta. Läpäiseekö teidän tiiminne tämän rosvoriitin ja auttaa Mauno Mustaparran rosvojoukon jäseneksi? 

 • PAKO KORVATUNTURILTA
  Apua. Joulu on vaarassa. Pakkasukko idästä viekkaine apureineen on tehnyt pukille karmean tempun. He ovat piilottaneet mm. muorin korvaamattomat piparireseptit ja paljon muutakin tärkeää isoon lahjapaketin näköiseen laatikkoon. Laatikko on lukittu kuudella toinen toista pahemmalla lukolla. Laatikkoon päästäksenne teidän on autettava pukkia ja ratkaistava haasteet. Toisaalta kaikki vinkit ja avaimet löytyvät pukin huoneesta, missä te jo olettekin. Pystyykö teidän tiimi pelastamaan joulun? Joulumysteeri aikuiseen makuun. 

 

7. TYKY- JA TYHY-PÄIVIEN ASIANTUNTIJALUENNOT

Kaipaatteko motivoivaa asiantuntijaluentoa tyky-päivänne viralliseen osuuteen?

Kokenut luonto- ja seikkailualanopettaja Pasi Vesterinen on luennoinut mm. Partioaitan 365 klubi-illoissa sadoille ihmisille ja kouluttanut usean vuoden Eerikkilän urheiluopistolla.

Esimerkiksi Pasin omakohtainen ja lennokas tarina opettajasta kahden suuren ja kansainvälisen yrityksen esimiesaseman kautta luontoalan yrittäjäksi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita terveydenkin kustannuksella otsikolla "Kvartaalitaloutta karkuun ja stressin nollaus. Onko se mahdollista?"

Muita aiheita ovat mm. 

 • Luonto ja jaksaminen - helppo voimavara
 • Erä-Lissuksi tai erä-Jormaksi alle kahdessa tunnissa
 • Retkiruokailun ABC