Smaller Default Larger

Toivolan kievari

Maalaisidylli Kurjenrahkan kansallispuiston kyljessä

Toivolan kievarin peltomaisemien äärellä voit järjestää yrityksenne tyhy-päivän luonnon keskellä. Hyvät puitteet kokouksille, herkullinen ruoka, tunnelmallinen sauna paljuineen ja jopa yöpymismahdollisuudet. Westareiden kisailut ja ammunnat istuvat kievarin pihaan, kuin nenä päähän. Lisäksi vieressä olevan Kurjenrahkan kansallispuiston maisemissa onnistuu, niin inkkarimelonnat, kuin teemalliset päivävaellukset kokeneiden oppaiden johdolla. 

Toivolan kievari on myös upea paikka kaikille juhlille aina syntymäpäivistä rippijuhliin ja polttareista häihin lähes vuoden jokaisena päivänä. 

Ohjelmapalvelu Villa Bella Vista

Villa Bella Vistan ohjelmapalvelut

Pitsihuvilaromantiikkaa luonnonkauniissa Ruissalossa, myös isommille ryhmille. 

Villa Bella Vistan pihapiirissä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista meren rannalla. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Golden Sun Golf

Golden Sun Golf - Luxury Travel

Tapahtuma- ja matkanjärjestäjä Golden Sun Golf on yksi Suomen suurimpia räätälöityjen yritys- ja konfferenssimatkojen järjestäjä. Nyt yhdessä Westareiden kanssa myös Suomen monipuolisin yritysten elämyksellisten ja räätälöityjen tyhy-päivien sekä tapahtumien järjestäjä. 

Esimerkkinä mm. kolmen päivän tapahtuma (180 hlö) hotelli Clarionissa sisältäen majoitukset, ruokailut, kokousjärjestelyt, toiminnalliset ohjelmapalvelut, päätösjuhla artistien ja elävän musiikin kera.

Ohjelmapalvelu Tuorlan majatalo

Tuorlan majatalon Westarit ohjelmapalvelut

Maalaismaisemaa luonnon keskellä Kaarinan Piikkiössä, myös isommille ryhmille. 

Tuorlan majatalon pihapiirissä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista suomalaisessa maalaismaisemassa ja metsän siimeksessä.

Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Kavalton tila ohjelmapalvelu

Kavalton tila Piikkiössä ja Westarit ohjelmapalvelut

Maalaisromantiikkaa luonnon keskellä savusaunoineen isommallekin ryhmälle. 

Kavaltontilan pihapiirissä ja metsässä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista useissakin paikoissa. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien, kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostattaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Ohjelmapalvelu Tuorlan majatalo

Ilmaristen matkailutila ja Westarit ohjelmapalvelut

Talonpoikaismaisemaa luonnon keskellä Liedossa, myös isommille ryhmille. 

Ilmaristen matkailutilan pihapiirissä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista suomalaisessa maalaismaisemassa.

Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien, kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki: