Smaller Default Larger

Kumppanit

Kavalton tila Piikkiössä

Maalaisromantiikkaa luonnonkauniissa maisemissa savusaunoineen isommallekin ryhmälle. 

Kavaltontilan pihapiirissä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista useissakin paikoissa. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Koivukankareen lomakeskus 

Ajan patinoima merenrantakohde isommillekin ryhmille

Lomakeskus Koivukankare sijaitsee Kaarinassa luonnonkauniissa ympäristössä Kuusistonsalmen rannalla. Kauniit merelliset maisemat ja rauhallinen sijainti tarjoavat erinomaiset puitteet tiimi-, tyky- ja tyhypäiviin, kokouksiin, majoittumiseen ja juhliin. Koivukankareen laajassa pihapiirissä mahtuu syömisen ja saunomisen lisäksi myös nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

 

Katso VIDEO

 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Pasi Vesterinen, Kati ja Tino Aaltonen

Villa Wolax Kuusistossa

Vähän enemmän luxusta kartanomiljöössä saunoineen ja porealtaineen vain kivenheiton päässä Turun keskustasta. Tyky-, tyhy- ja tiimipäivät upeissa puitteissa ympäri vuoden.

WESTARIT: Ryövärinluolan elämyksellinen luolavaellus, melonnat inkkarikanooteilla, ulko- ja sisäkisailut, ammunnat jne. 

Ruissalon Myyntimiesten sauna 

Ajan patinoima upea merenrantakohde

sanna150x200Myyntimiesten saunan pihapiirissä mahtuu saunomisen lisäksi myös nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista ja Fileten maukkaista ruoista. 

Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min.

 

 

 

Seuraavassa muutama esimerkki: