• Slide01_pp.png
 • Slide02_pp.png
 • Slide03_ja.png
 • Slide04_ja.png
 • Slide05_ik.png
Smaller Default Larger
Kavalton tila ohjelmapalvelu

Kavalton tila Piikkiössä ja Westarit ohjelmapalvelut

Maalaisromantiikkaa luonnon keskellä savusaunoineen isommallekin ryhmälle. 

Kavaltontilan pihapiirissä ja metsässä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista useissakin paikoissa. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien, kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostattaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

TUURUN LAMMEN HAASTE 

Tuurun lammen haaste on sopivasti tietoa ja taitoa vaativa kaikille sopiva tiimikisailu luonnonkauniissa Kavalton maisemissa. Rasti rastilta veden ympärillä oleva haaste avautuu ja maali lähestyy. Yhteistyö ja tiimihenki on valttia. Suoriutuuko juuri teidän ryhmänne tästä? Tämä sopii, niin pienelle porukalle, kuin myös vähän isommalle ryhmälle. Tässä haasteessa ei hiki lennä eli sopii koko ryhmälle. Haastetta ratkotaan 1-3 ryhmän avulla

 

KAVALTON SISUKISAT 

No nyt otetaan ryhmästä mittaa, niin fyysisesti, kuin henkisesti. Sopivasti actionia, tarkkuutta ja yhteistyötä vaativa tiimikisailu vailla vertaa. Mm. rautakankihiihdosta timpurin spesiaaliin sekä perinteisiä suomalaisia metsälajeja vähän haasteellisemmalla twistillä ym. Tämän jälkeen maistuu varmasti Kavalton savusaunan pehmeät löylyt. Sopii vähän liikunnallisemmille ryhmille, mutta räätälöitävissä kaikille kisailijoille.

 

ANTTILAN AARRE 

Edessänne näkyy metsän keskellä savuinen kota, puinen liiteri sekä Anttilan laavu. Saatte käteenne ohjeistuksen, mikä johdattelee teidät Anttilan aarteen jäljille. Oliko Kavaldon maahiset ja tontut teitä ovelampia, vai ratkaisetteko arvoituksen ajoissa. Aikaahan teillä ei ole kuin 60 min.
Anttilan aarre on Westarit ESCAPE™ ulkoilma versio vailla vertaa. Pakopelihenkinen tiimiaktiviteetti, mihin voit yhdistää haluttaessa laavuruokailun ja rakentaa ryhmällesi mukavan n. 3h kestävän ulkoilma- ja tulistelutapahtuman. 

 

Westarit ESCAPE™ 

Pakopelien henkeen rakennettu siirrettävä mysteeri 2-14 hlö ryhmille.

Klikkaa esitettä alla sekä katso video    LISÄTIETOJA

Westarit Escape Kavalto flyer   Westarit Escape YT 160x90

 

KAVALTON SAUNARALLI

Kavalton saunaralli on leikkimielinen tiimikisailu. Saunarallissa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Kavalton saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

 

WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti.

 

WESTARIT ZIPLINE™ - ELÄMYKSELLINEN VAIJERILIUKU

Westarit Zipline™ eli vaijeriliuku on vauhdikas ja jännittävä elämys, johon osallistuakseen ei tarvitse olla hurjapää. Se onkin tyhy-päivien, tiimitapahtumien ja polttareiden yksi suurimmista suosikeista.
Kavalton tilalla Piikkiössä sijaitseva yli 200-metriä pitkä vaijerirata on edelleen yksi Suomen pisimmistä vaijeriliu’uista. Liuku lähtee korkean kallion päältä, kulkee lammen yli ja sujahtaa takaisin metsään laskeutumispaikalle.

Katso lisää

 

MELONTAA - KOKEILLEN TAI MELONTARETKELLE

 • MELONTAKOKEILUA TUURUUNJÄRVELLÄ
  Tuurunjärven suojaisessa ja luonnokauniissa maisemassa onnistuu melontakokeilu turvallisesti säässä kuin säässä. Opit helposti melonnan niksit ja sopii erityisesti myös ensikertalaisille.

 • MELONTARETKI KUUSISTON PIISPANLINNAN RAUNIOILLE 
  Tämä melonnan ja kulttuurin yhdistävä melontaretki kestää 2,5 -3 h vähän säästä riippuen. Kuusiston puolella voimme halutessanne nauttia mm. kahvit ja Kavaloton herkullisia leivonnaisia tai muuta evästä. Kysy lisää.

KATSO ESITE

 

JOUSI-, ILMAKIVÄÄRI- JA PUHALLUSPUTKIAMMUNTA

 • JOUSIAMMUNTA
  Tutustu ammattitaitoisen oppaan avulla vaistoammunnan saloihin. Jousena käytämme erähenkistä vastakaarijousta, jollaista metsästäjät ovat käyttäneet aikoinaan selviytymiseen. Tämä keskittymistä vaativa laji sopii erityisen hyvin myös naisille. Kuka onkaan yrityksenne Robin Hood?

 • ILMAKIVÄÄRIAMMUNTA
  Turvallinen taitolaji, jossa voit verestää jännittäviä nuoruusajan muistoja ja testata ammuntakätesi vakautta. Tarkkuusaseella ammunnan perusteet on helppo omaksua koulutetun ohjaajan avustuksella. Kiehtova ja yllättävän helppo tarkkuuslaji sukupuoleen katsomatta.

 • PUHALLUSPUTKIAMMUNTA
  Kokeile Amazonin intiaanien tärkeimpää metsästysvälinettä ja testaa puhalluksesi voimaa. Tarkkuus kasvaa harjoitellessa ja lopuksi parhaimmat pääsee kokeilemaan ilmapallojen paukuttelua. Ammunnassa käytämme oikeita tähän tarkoitukseen valmistettuja puhallusputkia. Hauska tarkkuuslaji, joka sopii kaikille.

KAVALTON  ELÄMYKSELLINEN GEOKÄTKÖILY

Kavalton tilan geokätköily on loistava ulkoaktiviteetti yritysten tyhy-päiville. Kavalton tilan upea metsäinen maasto tarjoaa täydelliset puitteet tähän kiehtovaan lajiin. Kokeneen oppaan avulla opit mitä geokätköily on ja miten voit tutustua siihen oman kännykän avustuksella pienryhmissä. Sopii kaiken kuntoisille ja pääosin kuljetaan metsäpoluilla. Varusteiksi riittää Suomen säänmukaiset vaatteet ja metsään sopivat kengät sekä kännykkä. 

 

SISÄKISAILUT ISOILLE JA PIENILLE RYHMILLE

Joskus esim. syksyinen ja sateinen sää ei houkuttele ulos. Silloin on hyvä kokea elämyksiä ja tarttua haasteeseen siististi sisätiloissa. Westarit tarjoaa Kavalton tilalla mm. Westarien Juke Poksin ja lähempänä joulua myös Westarien joulumysteerin

  • WESTARIEN JOULUMYSTEERI

   Westarien joulumysteeri on toiminnallinen ongelmanratkaisu aktiviteetti isoille ryhmille (> 40 hlö), yhdessä juhlatilassa, missä jokainen pöytäkunta joutuu erilaisten tehtävien eteen. Kaikkien panosta tarvitaan, jotta joulun mysteeri ratkeaa ja koko ryhmä pääsee yhdessä maaliin. Mikä pöytäkunta on nopein? Mikä taas nokkelin? Tarviiko jotkut kenties muiden apua? Päämäärä on kuitenkin yhteinen. Joululahjapaketti on saatava auki.

  • WESTARIEN JUKE POKSI

   Oletko Frank Pappan veroinen musiikkivelho tai päihitätkö Holle Holopaisen biisitietämyksessä? Tuliko aikoinaan Jyrki tai Jahnukaisen levyraati tutuksi telkkarista? Vai elätkö edelleen lauantaitanssien kulta-aikaa. Isompien ryhmien hauska ja jännittävä musavisa testaa kenellä biisit hallussa ja bändit sopivan tuoreessa muistissa. Ääntä ja äksöniä, savua ja värivaloja, vaikka pikkujoulujen piristeeksi.

   Voit valita seitsemästä kategoriasta omasi tai räätälöidään teille sopiva aikakausien sekamelska:

   Fifty Sixty
   70’s Hits
   Kasari rules
   Ysäristä kohden Y2K
   Tämän vuosisadan parhaat
   Suomiklassikot ja Finnhits
   Aikakausien sekamelska, jokaiselle jotakin

RÖVARSHOLMAN ROSVORIITTI

   Mauno Mustaparta yrittää pyrkiä kuuluisan ja pahamaineisen rosvojoukon täysivaltaiseksi jäsenenksi. Hän joutuu suoriutumaan viidestä haasteesta, missä aivonystyröitä ei säästellä. Tässä tervantuoksuisessa kisailussa on sopivasti käsille työtä ja aivoille haastetta. Läpäiseekö teidän tiiminne tämän rosvoriitin ja auttaa Mauno Mustaparran rosvojoukon jäseneksi? 

LUONTO- JA SIENIRETKET

Kavalton tilan suuret metsät ja Westarien osaavat erä- ja luonto-oppaat tarjoavat hienot puitteet elämykselliselle luontokokemukselle. Syksyllä paneudumme mm. sienien maailmaan tai keskitymme retkiruokailuun esimerkkien avulla tutustuen käytännössä mm. erilaisiin retkikeittimiin. 

 

 

Sopimusehdot 1.1.2021 alkaen