• Slide01_pp.png
 • Slide02_pp.png
 • Slide03_ja.png
 • Slide04_ja.png
 • Slide05_ik.png
Smaller Default Larger
Kavalton tila ohjelmapalvelu

Kavalton tila Piikkiössä ja Westarit ohjelmapalvelut

Maalaisromantiikkaa luonnon keskellä savusaunoineen isommallekin ryhmälle. 

Kavaltontilan pihapiirissä ja metsässä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista useissakin paikoissa. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien, kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostattaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Westarit ESCAPE™ 

Pakopelien henkeen rakennettu siirrettävä mysteeri 2-14 hlö ryhmille.

Klikkaa esitettä alla sekä katso video    LISÄTIETOJA

Westarit Escape Kavalto flyer   Westarit Escape YT 160x90

 

1. KAVALTON SAUNARALLI

Kavalton saunaralli on leikkimielinen tiimikisailu. Saunarallissa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Kavalton saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

 

2. WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti.

 

3. MELONTAA - KOKEILLEN TAI MELONTARETKELLE

 • MELONTAKOKEILUA TUURUUNJÄRVELLÄ
  Tuurunjärven suojaisessa ja luonnokauniissa maisemassa onnistuu melontakokeilu turvallisesti säässä kuin säässä. Opit helposti melonnan niksit ja sopii erityisesti myös ensikertalaisille.

 • MELONTARETKI KUUSISTON PIISPANLINNAN RAUNIOILLE 
  Tämä melonnan ja kulttuurin yhdistävä melontaretki kestää 2-3 h vähän säästä riippuen. Kuusiston puolella voimme halutessanne nauttia mm. kahvit ja Kavaloton herkullisia leivonnaisia tai muuta evästä. Kysy lisää.

 

4. JOUSI-, ILMAKIVÄÄRI- JA PUHALLUSPUTKIAMMUNTA

 • JOUSIAMMUNTA
  Tutustu ammattitaitoisen oppaan avulla vaistoammunnan saloihin. Jousena käytämme erähenkistä vastakaarijousta, jollaista metsästäjät ovat käyttäneet aikoinaan selviytymiseen. Tämä keskittymistä vaativa laji sopii erityisen hyvin myös naisille. Kuka onkaan yrityksenne Robin Hood?

 • ILMAKIVÄÄRIAMMUNTA
  Turvallinen taitolaji, jossa voit verestää jännittäviä nuoruusajan muistoja ja testata ammuntakätesi vakautta. Tarkkuusaseella ammunnan perusteet on helppo omaksua koulutetun ohjaajan avustuksella. Kiehtova ja yllättävän helppo tarkkuuslaji sukupuoleen katsomatta.

 • PUHALLUSPUTKIAMMUNTA
  Kokeile Amazonin intiaanien tärkeimpää metsästysvälinettä ja testaa puhalluksesi voimaa. Tarkkuus kasvaa harjoitellessa ja lopuksi parhaimmat pääsee kokeilemaan ilmapallojen paukuttelua. Ammunnassa käytämme oikeita tähän tarkoitukseen valmistettuja puhallusputkia. Hauska tarkkuuslaji, joka sopii kaikille.

 5. KAVALTON  ELÄMYKSELLINEN GEOKÄTKÖILY

Kavalton tilan geokätköily on loistava ulkoaktiviteetti yritysten tyhy-päiville. Kavalton tilan upea metsäinen maasto tarjoaa täydelliset puitteet tähän kiehtovaan lajiin. Kokeneen oppaan avulla opit mitä geokätköily on ja miten voit tutustua siihen oman kännykän avustuksella pienryhmissä. Sopii kaiken kuntoisille ja pääosin kuljetaan metsäpoluilla. Varusteiksi riittää Suomen säänmukaiset vaatteet ja metsään sopivat kengät sekä kännykkä. 

 

6. SISÄKISAILUT ISOILLE JA PIENILLE RYHMILLE

Joskus esim. syksyinen ja sateinen sää ei houkuttele ulos. Silloin on hyvä kokea elämyksiä ja tarttua haasteeseen siististi sisätiloissa. Westarit tarjoaa Kavalton tilalla mm. Westarien Juke Poksin ja lähempänä joulua myös Westarien joulumysteerin

 • WESTARIEN JOULUMYSTEERI

  Westarien joulumysteeri on toiminnallinen ongelmanratkaisu aktiviteetti isoille ryhmille (> 40 hlö), yhdessä juhlatilassa, missä jokainen pöytäkunta joutuu erilaisten tehtävien eteen. Kaikkien panosta tarvitaan, jotta joulun mysteeri ratkeaa ja koko ryhmä pääsee yhdessä maaliin. Mikä pöytäkunta on nopein? Mikä taas nokkelin? Tarviiko jotkut kenties muiden apua? Päämäärä on kuitenkin yhteinen. Joululahjapaketti on saatava auki.

 • WESTARIEN JUKE POKSI

  Oletko Frank Pappan veroinen musiikkivelho tai päihitätkö Holle Holopaisen biisitietämyksessä? Tuliko aikoinaan Jyrki tai Jahnukaisen levyraati tutuksi telkkarista? Vai elätkö edelleen lauantaitanssien kulta-aikaa. Isompien ryhmien hauska ja jännittävä musavisa testaa kenellä biisit hallussa ja bändit sopivan tuoreessa muistissa. Ääntä ja äksöniä, savua ja värivaloja, vaikka pikkujoulujen piristeeksi.

  Voit valita seitsemästä kategoriasta omasi tai räätälöidään teille sopiva aikakausien sekamelska:

  Fifty Sixty
  70’s Hits
  Kasari rules
  Ysäristä kohden Y2K
  Tämän vuosisadan parhaat
  Suomiklassikot ja Finnhits
  Aikakausien sekamelska, jokaiselle jotakin

 • RÖVARSHOLMAN ROSVORIITTI

  Mauno Mustaparta yrittää pyrkiä kuuluisan ja pahamaineisen rosvojoukon täysivaltaiseksi jäsenenksi. Hän joutuu suoriutumaan viidestä haasteesta, missä aivonystyröitä ei säästellä. Tässä tervantuoksuisessa kisailussa on sopivasti käsille työtä ja aivoille haastetta. Läpäiseekö teidän tiiminne tämän rosvoriitin ja auttaa Mauno Mustaparran rosvojoukon jäseneksi?

   

  7. LUONTO- JA SIENIRETKET

  Kavalton tilan suuret metsät ja Westarien osaavat erä- ja luonto-oppaat tarjoavat hienot puitteet elämykselliselle luontokokemukselle. Syksyllä paneudumme mm. sienien maailmaan tai keskitymme retkiruokailuun esimerkkien avulla tutustuen käytännössä mm. erilaisiin retkikeittimiin. 

   

  9. TYKY- JA TYHY-PÄIVIEN LUENNOT

  Kaipaatteko motivoivaa asiantuntijaluentoa tyky-päivänne viralliseen osuuteen?

  Kokenut luonto- ja seikkailualanopettaja Pasi Vesterinen on luennoinut mm. Partioaitan 365 klubi-illoissa sadoille ihmisille ja kouluttanut usean vuoden Eerikkilän urheiluopistolla.

  Esimerkiksi Pasin omakohtainen ja lennokas tarina opettajasta kahden suuren ja kansainvälisen yrityksen esimiesaseman kautta luontoalan yrittäjäksi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita terveydenkin kustannuksella otsikolla "Kvartaalitaloutta karkuun ja stressin nollaus. Onko se mahdollista?"

  Muita aiheita ovat mm. 

  • Luonto ja jaksaminen - helppo voimavara
  • Erä-Lissuksi tai erä-Jormaksi alle kahdessa tunnissa
  • Retkiruokailun ABC